KAYSERİ / KOCASİNAN - Yavuz Selim İlkokulu

Yavuz Selim İlkokulu

Yenişehir Mah. Şinasi Cad. Fermanlı Sk. No 46 Kocasinan / KAYSERİ
Vizyon
VİZYONUMUZ Öğrenmenin temel ihtiyaç hissedildiği, hem öğrenenlerin hem de öğretenlerin birbirinin gelişimine yardımcı olduğu, herkesin yaptığından emin olduğu, sürekli öğrenen ve gelişen , sevgi ve kardeşliğin hakim olduğu, erdemli, hayatta ayakları üstünde durabilen ; “21. yüzyıl insanını yetiştirmek.”
Misyon
MİSYONUMUZ Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, toplam kalite anlayışını benimsemiş,sürekli öğrenen, tam öğrenme modelini uygulayarak öğrenme eksikliklerini gidermiş, değişim ve gelişmeye açık, teknolojiyi verimli kullanan, çağdaş yönetim felsefesiyle kaliteli hizmet sunan, yetenekli, enerjik, coşkulu, üretken, ne yaptığını bilen, ihtiyaçlara cevap veren,milli ahlaki ve insani değerlere saygılı, sektörde farklı bir anlayış ile üst kurumlara nitelikli insanlar yetiştirmek, Bu hedef doğrultusunda; •Öğrenci merkezli eğitim anlayışı, •İktisadi,sosyal ve kültürel kalkınmayı destekleyen, •Sorun yerine çözüm arayarak, •Takım çalışmasına fırsat sağlayan •Sürekli gelişmeyi ilke edinerek Müşteri memnuniyeti anlayışı kapsamında insanlara kaliteli hizmet sunarak , öğrencilerimizi bir üst hayata hazırlamak için varız.
Başarılar
Rehber Öğretmen :
Derslik :27<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :SABAH ORTAOKUL ÖĞLE İLKOKUL
SABAHÇI GRUP GİRİŞ-ÇIKIŞ 06:50 13:30 ÖĞLECİ GRUP GİRİŞ-ÇIKIŞ 13:40 17:25
DOĞALGAZ
ADSL (4 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Dört farklı güzergahtan belediye otobüsü ile ulaşılır
Yenişehir Mahallesi